Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730949350

Amistoso (Int.) 730949350 Información oficial sobre el partido 730949350 en Hattrick

10.04.2024 10:00:00

Flacara Moreni Alineación oficial del equipo 'Flacara Moreni' en el partido 0 - 5 Xucrut Alineación oficial del equipo 'Xucrut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Flacara Moreni Alineación oficial del equipo 'Flacara Moreni' en el partido 0 - 2 Xucrut Alineación oficial del equipo 'Xucrut' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flacara Moreni

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nicu Bugaciu, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Cristian Zăhan, el jugador de Flacara va ser expulsat al minut 76.

Xucrut

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador de Xucrut Xicu Gramuntell va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Al minut 27 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Jorge Landaluce Ugarte va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 31, Xucrut va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Xicu Gramuntell.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alejandro Tello Ortiz va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 74 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Xucrut. A fi d'aconseguir el 0 - 5, van tocar-la en curt per tal que Alejandro Tello Ortiz xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alejandro Tello Ortiz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Miguel Río, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Xucrut va quedar sense poder incrementar el seu marcador.