Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730949111

Amistoso 730949111 Información oficial sobre el partido 730949111 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Atlético Chavatars II Alineación oficial del equipo 'Atlético Chavatars II' en el partido 5 - 2 Cedo Alineación oficial del equipo 'Cedo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético Chavatars II Alineación oficial del equipo 'Atlético Chavatars II' en el partido 3 - 2 Cedo Alineación oficial del equipo 'Cedo' en el partido
Tiene suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,4 % 29,3 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Chavatars II

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Junior Van Aerde va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Chavatars empatava el partit, 1 a 1, al minut 17.
  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 31 una excel·lent centrada de Konstantin Orbán va arribar a Fiorenzo De Andreis, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Joža Hromić va augmentar la diferència de Chavatars a 3 - 1 des del punt de penal.
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): Aide Mallagoia va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Chavatars, al minut 53. El marcador va canviar a 4 - 1.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Chavatars va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fiorenzo De Andreis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Cedo

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Antonio Pajareles va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 15.
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El 5 - 2 el va apuntar al seu compte particular Gabi Rennen de Cedo després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Manuel Mercado de Cedo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 16 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Cedo van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Gabi Rennen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Antonio Pajareles quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Juan Carlos Descamps la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Cedo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 86, quan un error defensiu va deixar Ancor Batista completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): Al minut 90, Antonio Pajareles de Cedo va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.