Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730949055

Amistoso (RC) 730949055 Información oficial sobre el partido 730949055 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

costodamorte Alineación oficial del equipo 'costodamorte' en el partido 0 - 2 racing de torrelavega Alineación oficial del equipo 'racing de torrelavega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
costodamorte Alineación oficial del equipo 'costodamorte' en el partido 0 - 3 racing de torrelavega Alineación oficial del equipo 'racing de torrelavega' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

costodamorte

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Minot de costodamorte es va guanyar la targeta groga merescudament.

racing de torrelavega

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 40, quan Victoriano Pujol va posar els visitants torrelavega per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dan Lupoae, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Roberto Area, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Andrikos Dervenagas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Victoriano Pujol va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Roberto Area va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Nguyễn Bảo va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 30, i va passar la pilota a Victoriano Pujol, però aquest no va encertar a marcar.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, el torrelavega va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Victoriano Pujol s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Victoriano Pujol es va quedar sol davant del porter, al minut 55. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Dan Lupoae després de 59 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Roberto Area va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pedro Valdés al minut 70, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Joaquín Romero Gámez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. torrelavega va quedar sense poder incrementar el seu marcador.