Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730949010

Amistoso (Int.) 730949010 Información oficial sobre el partido 730949010 en Hattrick

10.04.2024 19:20:00

Klaipėdos Baltai Alineación oficial del equipo 'Klaipėdos Baltai' en el partido 3 - 4 FC Sandìan Alineación oficial del equipo 'FC Sandìan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Klaipėdos Baltai Alineación oficial del equipo 'Klaipėdos Baltai' en el partido 2 - 2 FC Sandìan Alineación oficial del equipo 'FC Sandìan' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,6 % 38,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Klaipėdos Baltai

Goles Goles

  • 114 Minuto 35 (Gol de penalti): Klaipėdos va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Mathieu Ouro, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 110 Minuto 44 (Gol de falta): Mathieu Ouro va aconseguir l'empat per a Klaipėdos mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Klaipėdos contenien la respiració mentre en Mathieu Ouro s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francis Daunoravičius de Klaipėdos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Sandìan

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Pietro Paolo Varaldo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador de Sandìan Benedetto Ala va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 41 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del Sandìan va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Massimo Bertelli, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.
  • 107 Minuto 87 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Sandìan Pier Nicola Lattante va anotar el 3 - 4 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Benedetto Ala va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gidas Čalas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): En Massimo Bertelli va fer una ràpida incursió al minut 44, però en Gasparas Cichanovičius no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 219 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Arturo Mariconti va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Pier Nicola Lattante, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Sandìan va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 61, quan Jadran Kovač va quedar-se sol davant el porter Gidas Čalas, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pier Nicola Lattante es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.