Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730948773

Amistoso (RC) 730948773 Información oficial sobre el partido 730948773 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

Treinta leches Alineación oficial del equipo 'Treinta leches' en el partido 0 - 4 f.c.wolfdelobo Alineación oficial del equipo 'f.c.wolfdelobo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Treinta leches Alineación oficial del equipo 'Treinta leches' en el partido 1 - 2 f.c.wolfdelobo Alineación oficial del equipo 'f.c.wolfdelobo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,6 % 44,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Treinta leches

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Treinta la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 el Treinta va posar setge sobre la defensa central visitant però en Xavián Torres Campo no va estar gens encertat.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Treinta van sortir al contraatac al minut 44, però Aaro Levy va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Mihajlo Šakić va intentar anar-se'n per velocitat al minut 49 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Daniel Fulop va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 79 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Daniel Fulop de Treinta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

f.c.wolfdelobo

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador de f.c.wolfdelobo Loïk Blavette va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 36 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al 44 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a f.c.wolfdelobo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Vittorio Veri es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 180 Minuto 50 (Gol de falta): Passaven 50 minuts quan en Loïk Blavette va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Vittorio Veri de f.c.wolfdelobo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Iulian Stoenac no va ser aprofitada per en Ciro Richelda que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Loïk Blavette va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 44, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Franko Doeller, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. f.c.wolfdelobo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Ciro Richelda hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alberto Atutxa havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Loïk Blavette va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Birger Enevoldsen va estar atent i va desviar la pilota a córner.