Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730948615

Amistoso (Int.) 730948615 Información oficial sobre el partido 730948615 en Hattrick

10.04.2024 18:50:00

Chitalu Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Chitalu Futbol Club' en el partido 0 - 7 Pamtomaca Alineación oficial del equipo 'Pamtomaca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Chitalu Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Chitalu Futbol Club' en el partido 0 - 8 Pamtomaca Alineación oficial del equipo 'Pamtomaca' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chitalu Futbol Club

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ghost Mbasela de Chitalu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pamtomaca

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Luis Eduardo Chicarro va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Menandro Escaich de Pamtomaca va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 19. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Pau Pratseball va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pau Pratseball de Pamtomaca l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 34 de partit.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): Raúl Tamudo va incrementar l'avantatge a 0 - 5 per a Pamtomaca gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pau Pratseball va augmentar l'avantatge de Pamtomaca a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Nico Melamed va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Pamtomaca quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Raúl Tamudo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Menandro Escaich, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 75 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pamtomaca va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Moisés Arteaga de Pamtomaca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Eduardo Chicarro de Pamtomaca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.