Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730948590

Amistoso (Int.) 730948590 Información oficial sobre el partido 730948590 en Hattrick

10.04.2024 09:45:00

Oladpool FC Alineación oficial del equipo 'Oladpool FC' en el partido 6 - 0 KS Legia CWKS Alineación oficial del equipo 'KS Legia CWKS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Oladpool FC Alineación oficial del equipo 'Oladpool FC' en el partido 7 - 0 KS Legia CWKS Alineación oficial del equipo 'KS Legia CWKS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oladpool FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a OP FC va ser Egeo Crespi.
  • 135 Minuto 35 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Egeo Crespi va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 0. L'experiència és un grau!
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 62 minuts, el tirador de faltes del OP FC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ahmet Oğuzer, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): OP FC va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ambrosio Biggin va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): OP FC va aconseguir el 5 - 0 quan Egeo Crespi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Anselmo Gattesco va incrementar l'avantatge de OP FC amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 26 quan Vasilije Veljković de OP FC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ahmet Oğuzer de OP FC es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.

KS Legia CWKS

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Legia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Jędrzej Rój va quedar-se sol davant el porter Łukasz Ślusarek, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 23 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jerzy Greń va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Jakub Krotkiewski va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.