Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730948159

Amistoso (Int.) 730948159 Información oficial sobre el partido 730948159 en Hattrick

10.04.2024 16:00:00

Hestnes fc Alineación oficial del equipo 'Hestnes fc' en el partido 2 - 4 Ik en nog tien Alineación oficial del equipo 'Ik en nog tien' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Hestnes fc Alineación oficial del equipo 'Hestnes fc' en el partido 5 - 2 Ik en nog tien Alineación oficial del equipo 'Ik en nog tien' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,7 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hestnes fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Hestnes, atacant per l'esquerra al minut 21, va aprofitar el magnífic llançament de Martin Kristoffersen per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 104 Minuto 90 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Joël Crepy va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Hestnes: 2 a 4 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Joël Crepy gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Giorgio Zeijlemaker va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Angel Krekmanov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Joël Crepy va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Angel Krekmanov de Hestnes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ik en nog tien

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador visitant Merijn Buurstee va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 37 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Merijn Buurstee quedar desmarcat i marcar per a tien al minut 78. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jurjan van der Burgh va augmentar l'avantatge de tien a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 117 Minuto 81 (Gol evento especial cansancio): Orazio Inverardi estava destrossat a aquestes alçades de partit. Yonathan Teunissen se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marian Caudrelier ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ilja Brussee de tien es va guanyar la targeta groga merescudament.