Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730948093

Amistoso (Int.) 730948093 Información oficial sobre el partido 730948093 en Hattrick

10.04.2024 08:30:00

Viking"S Alineación oficial del equipo 'Viking"S' en el partido 2 - 3 Fase C.F. Alineación oficial del equipo 'Fase C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Viking"S Alineación oficial del equipo 'Viking"S' en el partido 0 - 4 Fase C.F. Alineación oficial del equipo 'Fase C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viking"S

Goles Goles

  • 116 Minuto 20 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 20 minuts quan Vilen Tonkachev va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ruslan Mashanin, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): David Latoundji de VikS va fer un bon esprint per escapar-se de Antonio Branco i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ruslan Mashanin de VikS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fase C.F.

Goles Goles

  • 153 Minuto 58 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Jon Kepa Saizar va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Fase va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 58.
  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 72 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Egon Krick de Fase marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 170 Minuto 89 (Gol de falta): Pier Federico Cioccoletta va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 89. 2 - 3 per a Fase.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Pier Federico Cioccoletta al minut 8 semblava entrar, però Davoud Zeinalpour va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Antonio Branco quasi aconsegueix empatar per Fase al minut 27, però Davoud Zeinalpour va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Antonio Branco va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 264 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Passat el minut 69 de partit, Fase va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Pier Federico Cioccoletta, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Patrice Georges va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 77, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Davoud Zeinalpour va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Branco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Egon Krick.