Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730948089

Amistoso (Int.) 730948089 Información oficial sobre el partido 730948089 en Hattrick

10.04.2024 17:55:00

Handbud Elbląg Alineación oficial del equipo 'Handbud Elbląg' en el partido 1 - 5 I scream 4 icecream Alineación oficial del equipo 'I scream 4 icecream' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Handbud Elbląg Alineación oficial del equipo 'Handbud Elbląg' en el partido 2 - 5 I scream 4 icecream Alineación oficial del equipo 'I scream 4 icecream' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,0 % 77,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Handbud Elbląg

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Sławomir Ścisło va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Handbud empatava el partit, 1 a 1, al minut 19.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Roman Eljasz no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Norbert Koliński de Handbud la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

I scream 4 icecream

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 10, quan László Bodroghalmi va posar els visitants icecream per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Henrik Zwingli de icecream va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Serafim Pagonis va augmentar l'avantatge de icecream a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en László Bodroghalmi de icecream va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 4 al marcador.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, László Bodroghalmi va augmentar l'avantatge de icecream a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del icecream que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tancredi Ranica, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 280 Minuto 86 (Ocasión de falta): Quintí Domènec va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.