Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730948087

Amistoso (Int., RC) 730948087 Información oficial sobre el partido 730948087 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Muchos Donuts Alineación oficial del equipo 'Muchos Donuts' en el partido 1 - 5 Bolle Boys Alineación oficial del equipo 'Bolle Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Muchos Donuts Alineación oficial del equipo 'Muchos Donuts' en el partido 1 - 6 Bolle Boys Alineación oficial del equipo 'Bolle Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muchos Donuts

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): Carlos Ruiz Mejía de Muchos va demostrar les seves habilitats al minut 35 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 25 minuts, en Carlos Ruiz Mejía no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcos Galo.

Bolle Boys

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Bolle es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Hans-Joachim Woisetschläger es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 29 una excel·lent centrada de Arthur Bestevaer va arribar a Manuel Garcia Monteiro, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 2 al marcador.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Bolle per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 57. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Bahadır Okergin. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bahadır Okergin va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Manuel Garcia Monteiro va aprofitar un error defensiu al minut 91, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Bolle.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 26, un contraatac del Bolle no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Hans-Joachim Woisetschläger perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Christian Frank-Tschernitschek al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Bolle quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Lander Albrecht va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.