Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730947757

Amistoso (Int., RC) 730947757 Información oficial sobre el partido 730947757 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 0 - 5 Bulletdogs Alineación oficial del equipo 'Bulletdogs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 0 - 2 Bulletdogs Alineación oficial del equipo 'Bulletdogs' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pantaleones

Goles Goles

  • 125 Minuto 74 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En 木 (Mu) 宝宁 (Baoning) va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mensah Oteng va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 11 de joc.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pantaleones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Angel Stoyadinov va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pantaleones va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Angel Nikolov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Bulletdogs

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eycke Humer es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 61 de partit va donar a Bulletdogs l'avantatge per 0 - 2. Emílio Honda en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Eycke Humer va aprofitar un error defensiu al minut 79, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Bulletdogs.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan José Martínez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Massimo Gavinelli va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Javier Salinas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Tico Hasperhoven quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pepe Luis Garagarberáiz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Emílio Honda va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.