Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730947453

Amistoso 730947453 Información oficial sobre el partido 730947453 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Futbol Club Leonis Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Leonis' en el partido 5 - 1 Ituren Team Alineación oficial del equipo 'Ituren Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Futbol Club Leonis Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Leonis' en el partido 3 - 0 Ituren Team Alineación oficial del equipo 'Ituren Team' en el partido
Tiene suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Leonis

Goles Goles

  • 112 Minuto 16 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jaapjan Roodveld va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 16.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Futbol van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Max Kingelsperger va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Gonzalo Escajadillo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Manuel Meléndez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Futbol, Loren Renteria, que va marcar, sense saber com, el 4 - 1.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Manuel Meléndez es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Escriva va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alessandro Stefano Margheri va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Loren Renteria de Futbol gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Meléndez de Futbol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ituren Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pedro Rosa Viegas Pereira que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Ituren.