Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730947192

Amistoso 730947192 Información oficial sobre el partido 730947192 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Echezu F.C Alineación oficial del equipo 'Echezu F.C' en el partido 0 - 3 Sandwich Club Alineación oficial del equipo 'Sandwich Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Echezu F.C Alineación oficial del equipo 'Echezu F.C' en el partido 1 - 3 Sandwich Club Alineación oficial del equipo 'Sandwich Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Echezu F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 14 en Aslan Jalali ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Avelino Pereira el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Echezu a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tinarivo Herinjaka va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): Avelino Pereira va marxar per velocitat al minut 55 i va fer una passada de la mort a Gianfranco Larocca, però aquest va fallar.
  • 210 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Gerardo Macua López va fer una magnífica aturada al minut 81, tot i el bon llançament de falta de Juan Miguel Aquino.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tinarivo Herinjaka es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sandwich Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Juan Asensio que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Sandwich.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a Sandwich l'avantatge per 0 - 2. Scotty Thurmond en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Cerilo Casanova va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Eli Quinton, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Murat Shaikhraziev no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mauro Sérgio Jobim, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.