Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730947027

Amistoso 730947027 Información oficial sobre el partido 730947027 en Hattrick

10.04.2024 15:05:00

frog princess Alineación oficial del equipo 'frog princess' en el partido 0 - 3 Olympique Minervois Alineación oficial del equipo 'Olympique Minervois' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
frog princess Alineación oficial del equipo 'frog princess' en el partido 3 - 0 Olympique Minervois Alineación oficial del equipo 'Olympique Minervois' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

frog princess

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Passaven 16 minuts quan Tangi Parizot des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Rudy Guillaumond no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Tangi Parizot va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 26 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): princess va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Thibaut Rollin va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Manyl Kahli no oblidarà el que li va passar durant el minut 78. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Olympique Minervois

Goles Goles

  • 105 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Antoni Bieryt va descol·locar totalment la defensa contrària i Kilian Mbappé no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Kalle Kelman entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al OM, un peu providencial d'en Axel Delaunay va situar el 0-2 al panell digital.
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de OM van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Mert Burnaz.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Antti Mehtälä va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.