Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946847

Amistoso (Int., RC) 730946847 Información oficial sobre el partido 730946847 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Mamba Team Alineación oficial del equipo 'Mamba Team' en el partido 2 - 3 IKS Polonia Iłża Alineación oficial del equipo 'IKS Polonia Iłża' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Mamba Team Alineación oficial del equipo 'Mamba Team' en el partido 5 - 2 IKS Polonia Iłża Alineación oficial del equipo 'IKS Polonia Iłża' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,1 % 6,1 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mamba Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Ignacio Ahuir, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Mamba.
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Azer Gökbayrak es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Maino va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Mamba enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Alberto Cobos hauria d'haver estat gol al minut 50 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Ahuir de Mamba es va guanyar la targeta groga merescudament.

IKS Polonia Iłża

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Roman Migdalski que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Polonia.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Oktawian Rybarkiewicz va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Symplicjusz Szarko va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Polonia va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Oktawian Rybarkiewicz va anar a parar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tomasz Bindas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Polonia quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Oktawian Rybarkiewicz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.