Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946747

Amistoso (Int., RC) 730946747 Información oficial sobre el partido 730946747 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

F. C. Ourenses Alineación oficial del equipo 'F. C. Ourenses' en el partido 4 - 1 Los Culés Barça Alineación oficial del equipo 'Los Culés Barça' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F. C. Ourenses Alineación oficial del equipo 'F. C. Ourenses' en el partido 4 - 0 Los Culés Barça Alineación oficial del equipo 'Los Culés Barça' en el partido
Tiene un resultado normal 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Ourenses

Goles Goles

  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): Ourenses va agafar avantatge al minut 36 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Juho Ravantti fent així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Ulysse Froger va augmentar l'avantatge de Ourenses a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Ourenses i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 42 minuts de joc. Mentre en Juho Ravantti el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Juho Ravantti va augmentar la diferència de Ourenses a 4 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Ourenses per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juho Ravantti, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Floris van Lingen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gerry Danneels va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Juho Ravantti, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Linné Jonsson per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gerry Danneels va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juho Ravantti de Ourenses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Culés Barça

Goles Goles

  • 137 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 53 en Fabrizio Viganò va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Stanko Petrović podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 1 va pujar al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en János Szetei de Culés amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.