Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946741

Amistoso 730946741 Información oficial sobre el partido 730946741 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Carril del mellizo Alineación oficial del equipo 'Carril del mellizo' en el partido 3 - 2 Zoniel C.F Alineación oficial del equipo 'Zoniel C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carril del mellizo Alineación oficial del equipo 'Carril del mellizo' en el partido 1 - 1 Zoniel C.F Alineación oficial del equipo 'Zoniel C.F' en el partido
Tiene suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,1 % 3,6 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carril del mellizo

Goles Goles

  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): mellizo va posar-se per davant 1 - 0 al minut 32, quan Axular Amezkoa va llançar una pena màxima perfectament.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Enrique Sánchez va donar a mellizo un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 82 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Axular Amezkoa llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, José Lodares gairebé va marcar per a mellizo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vince Hondecoeter es va comportar com un juvenil al minut 41 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jorge Echarri va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 225 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Enrique Sánchez es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Lodares de mellizo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zoniel C.F

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Leopoldo Poleo va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 40.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): El Zoniel era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Dimitrios Granakis va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Bameen Gholinetaj va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Zoniel va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 57, quan Vince Hondecoeter va quedar-se sol davant el porter Eduardo Muriedas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Marcus Maria Traunstein va rematar amb l'empenya exterior desviat.