Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946564

Amistoso (Int.) 730946564 Información oficial sobre el partido 730946564 en Hattrick

10.04.2024 15:20:00

Fc Big Steak Alineación oficial del equipo 'Fc Big Steak' en el partido 3 - 1 Weg Flexen Alineación oficial del equipo 'Weg Flexen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Big Steak Alineación oficial del equipo 'Fc Big Steak' en el partido 2 - 1 Weg Flexen Alineación oficial del equipo 'Weg Flexen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Big Steak

Goles Goles

  • 110 Minuto 47 (Gol de falta): Una falta al minut 47 va proporcionar un lliure directe al Steak. Tommi Kauppi va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Steak van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ivan Cauchy va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): El contraatac de Steak va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Tommi Kauppi va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Malek Bouanani, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Malek Bouanani de Steak va intentar batre la porteria rival al minut 18 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Steak per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 64, quan Gaëtan Nicaud va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Malek Bouanani de Steak va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Weg Flexen

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Schorsch Westfalica va descol·locar totalment la defensa contrària i Mohammed Nosseir no va perdonar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Noah Zahl després de 26 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Camille Landois va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Flexen va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Luis Blanco Ramos va quedar-se sol davant el porter Camille Landois, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 89 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Nico Isenhardt va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.