Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946532

Amistoso (Int.) 730946532 Información oficial sobre el partido 730946532 en Hattrick

10.04.2024 17:55:00

Żurawie Warszawa Alineación oficial del equipo 'Żurawie Warszawa' en el partido 4 - 4 S.S. Capital SpA Alineación oficial del equipo 'S.S. Capital SpA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Żurawie Warszawa Alineación oficial del equipo 'Żurawie Warszawa' en el partido 2 - 1 S.S. Capital SpA Alineación oficial del equipo 'S.S. Capital SpA' en el partido
Tiene suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,2 % 24,2 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Żurawie Warszawa

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Sławomir Leja va anar directament als peus de Longin Hucz que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 187 Minuto 52 (Gol tiro lejano): Després de 52 minuts el Żurawie, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Marek Sowada sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 3 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Żurawie van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Viacheslav Janchak va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 3 pujava al marcador.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Żurawie equilibrava la balança al minut 73. En Bogdan Rabiej, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): Al minut 35 un refús amb el peu d'en Vedad Čaušević va anar a parar als peus del Adrian Busłowski que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

S.S. Capital SpA

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Als 19 minuts de partit, Riccardo Betti de Capital va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Hernando Amézaga es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a Capital l'avantatge per 1 - 3. Conny Nyberg en va ser l'anotador.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): El jugador de Capital Hernando Amézaga va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 70 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Es duien 75 minuts de partit jugats quan Petr Zenkl va estar a punt de posar per davant a Capital amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mariusz Pisarek va impedir un gol cantat.