Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946436

Amistoso (Int.) 730946436 Información oficial sobre el partido 730946436 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

Il monza Alineación oficial del equipo 'Il monza' en el partido 6 - 0 S. P. Melkartia Alineación oficial del equipo 'S. P. Melkartia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Il monza Alineación oficial del equipo 'Il monza' en el partido 6 - 1 S. P. Melkartia Alineación oficial del equipo 'S. P. Melkartia' en el partido
Tiene un resultado normal 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Il monza

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Reno Danzo va donar a monza un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 24 (Gol de falta): Al minut 24 en Phesheya Mothopeng va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Florin-Andrei Speriatu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Giorgio Labricciosa va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Thomas Nissmar de monza va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Nikola Nefat arribés a peus de Giorgio Labricciosa, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a monza el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Florin-Andrei Speriatu per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Noain Larrazabal va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tancredi Lamacchia de monza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Giusberti de monza es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giorgio Labricciosa de monza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

S. P. Melkartia

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Diego Cistenas quasi redueix la diferència al marcador al minut 61, però una gran estirada d'en Erwin Marktredewitz va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.