Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946327

Amistoso (Int., RC) 730946327 Información oficial sobre el partido 730946327 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Fragata. Alineación oficial del equipo 'Fragata.' en el partido 6 - 2 baia sprie Alineación oficial del equipo 'baia sprie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Fragata. Alineación oficial del equipo 'Fragata.' en el partido 7 - 0 baia sprie Alineación oficial del equipo 'baia sprie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fragata.

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, Reyes Terrona Soto va pentinar un córner cap al segon pal que Juan Manuel Lesmes va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 44 gràcies a la jugada de Juan Manuel Lesmes, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En José Antonio Lagunilla va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Adriano Paiva va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FGT va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sabat Belauntza progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Adriano Paiva va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 81 el resultat passava a ser de 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Leonard Colen de FGT va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de FGT la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Manuel Lesmes quasi marca en una jugada assajada de córner que José Antonio Lagunilla havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Antonio Lagunilla va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jordi Cuartiellas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

baia sprie

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 32 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Iván Salas de sprie marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El 5 - 2 el va apuntar al seu compte particular Rafael Libman de sprie després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gabriel Londroman va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Dragoş Corpodean va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): sprie va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 44, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Rafael Libman.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dan Hărămbaş de sprie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.