Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946202

Amistoso (Int.) 730946202 Información oficial sobre el partido 730946202 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Unionistas de Salamanca CF Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca CF' en el partido 1 - 2 FC Kollectif Rouen Alineación oficial del equipo 'FC Kollectif Rouen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unionistas de Salamanca CF Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca CF' en el partido 2 - 0 FC Kollectif Rouen Alineación oficial del equipo 'FC Kollectif Rouen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unionistas de Salamanca CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Levi Claeys estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Marek Ďalák va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de 王 (Wang) 永松 (Yongsong) va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Côme Goasguen. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Passaven 22 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Antón García Sañudo va rematar alt.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Unionistas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 65 per blocar una centrada d'en Antón García Sañudo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Unionistas.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Unionistas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 80, quan Antón García Sañudo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Magdaleno Durall de Unionistas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Ozores de Unionistas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Kollectif Rouen

Goles Goles

  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Côme Goasguen arribés a peus de Fabien Juvin, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Kollectif el 1 - 1.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): En Fabien Juvin donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 81 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Jean-Loup Bourguet va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alejandro Ichaso va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Jean-Loup Bourguet de Kollectif va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.