Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946004

Amistoso 730946004 Información oficial sobre el partido 730946004 en Hattrick

10.04.2024 19:30:00

Engsö FF Alineación oficial del equipo 'Engsö FF' en el partido 3 - 3 Gotha Kings Alineación oficial del equipo 'Gotha Kings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Engsö FF Alineación oficial del equipo 'Engsö FF' en el partido 3 - 1 Gotha Kings Alineación oficial del equipo 'Gotha Kings' en el partido
Tiene un resultado normal 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Engsö FF

Goles Goles

  • 100 Minuto 87 (Gol de falta): Oskar Hämäläinen va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 87.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Engsö eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 89, Nabil Mohd Danial va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Sigvard Wedsten va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Sigvard Wedsten quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Renato Pietro Vicari va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al 64, Oskar Hämäläinen hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ewald Praest. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 215 Minuto 88 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Oskar Hämäläinen va rebre molts aplaudiments. Al minut 88 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nabil Mohd Danial es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bernardo Sierralta.

Gotha Kings

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Denis Panov va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gabriel Åkesson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Carl-Philip Gustavsson va anar a parar al cap de Henrik Violin que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Gotha el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gotha, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Ted Öhwald va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.