Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730945994

Amistoso (Int., RC) 730945994 Información oficial sobre el partido 730945994 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Escolapios SAD Alineación oficial del equipo 'Escolapios SAD' en el partido 3 - 1 CaniRandagi Alineación oficial del equipo 'CaniRandagi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Escolapios SAD Alineación oficial del equipo 'Escolapios SAD' en el partido 5 - 0 CaniRandagi Alineación oficial del equipo 'CaniRandagi' en el partido
Tiene mala suerte 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escolapios SAD

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Escolapios una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Alexey Romakhin, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 24.
  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Fernando Urbina Arce de Escolapios va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Torsten Prosser, que no va perdonar.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Máximo Pallares es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Arkadiusz Dąbrowski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Escolapios se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Alejo Cabellos va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Escolapios.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Àngel Padrós va estar a punt d'avançar els locals al minut 49 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arkadiusz Dąbrowski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Máximo Pallares va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Alejo Cabellos de Escolapios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CaniRandagi

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jeroslavas Džavenas la va rematar Giuseppe Falardi amb una magnífica volea que va fer pujar per a CaniRandagi el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lefter Sayılgan de CaniRandagi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.