Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730945912

Amistoso 730945912 Información oficial sobre el partido 730945912 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Barrio San Miguel Alineación oficial del equipo 'Barrio San Miguel' en el partido 0 - 0 Valdealiso F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdealiso F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barrio San Miguel Alineación oficial del equipo 'Barrio San Miguel' en el partido 1 - 1 Valdealiso F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdealiso F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,1 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrio San Miguel

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Barrio van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 55, però Carlos Segovia va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Tanju Ziba va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Barrio.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zoilo Benquerencia.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Cristoff Trännapp de Barrio va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Valdealiso F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Valdealiso sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Manuel Bodera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 13 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Raúl Alesanco de Valdealiso no va ser gol per ben poc.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Joaquín Ugarte quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Valdealiso van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Raúl Alesanco va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Valdealiso va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Ignacio Aunes Melchor va desviar el xut final de Javier Sevilla després d'una sèrie de rebots i molta confusió.