Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730945762

Amistoso (Int., RC) 730945762 Información oficial sobre el partido 730945762 en Hattrick

09.04.2024 18:25:00

Viktoria Porz Alineación oficial del equipo 'Viktoria Porz' en el partido 3 - 2 NK Rakete Alineación oficial del equipo 'NK Rakete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Viktoria Porz Alineación oficial del equipo 'Viktoria Porz' en el partido 1 - 3 NK Rakete Alineación oficial del equipo 'NK Rakete' en el partido
Tiene suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,1 % 0,8 % 88,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viktoria Porz

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar Viktoria amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Lars Mischa Schachtl va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): Viktoria va obtenir un penal al minut 18, que va llançar a la perfecció Lars Mischa Schachtl. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Lars Mischa Schachtl va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 36 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Domenic Ell gairebé va marcar per a Viktoria des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

NK Rakete

Goles Goles

  • 152 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Timo Meško va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 154 Minuto 65 (Gol de penalti): Rakete va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Viljem Remec.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Rakete van seguir progressant per la banda dreta. Matej Verhovnik va tenir la seva oportunitat al minut 23, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rakete va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Viljem Remec va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Mladen Jensterle de Rakete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.