Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730945690

Amistoso (Int.) 730945690 Información oficial sobre el partido 730945690 en Hattrick

10.04.2024 15:20:00

Les Barjacois Alineación oficial del equipo 'Les Barjacois' en el partido 2 - 4 Kobra KFC Alineación oficial del equipo 'Kobra KFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Les Barjacois Alineación oficial del equipo 'Les Barjacois' en el partido 1 - 4 Kobra KFC Alineación oficial del equipo 'Kobra KFC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,7 % 1,4 % 84,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Barjacois

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Przemysław Sądej ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Barjacois es posava per davant 1 a 0.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): El Barjacois no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Grégor Chevalier es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Yannick Michel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 219 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Yannick Michel va poder marcar per a Barjacois en un servei de cantonada picat per en Édgard Ducret quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 30 en Przemysław Sądej ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Joshua Debarge el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Przemysław Sądej va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 64 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Grégor Chevalier de Barjacois la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Kobra KFC

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Viorel Nuţescu va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Kobra i marcant el 1 - 1.
  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Kobra va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que James Wolter va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 106 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ignacio La Porta va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 57, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Kobra, mentre ja celebrava el 1 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Armando Tavarès de Kobra va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Armando Tavarès va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.