Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730945372

Amistoso (Int.) 730945372 Información oficial sobre el partido 730945372 en Hattrick

10.04.2024 20:15:00

Dublin Nalo Alineación oficial del equipo 'Dublin Nalo' en el partido 0 - 7 SC Heuj! Alineación oficial del equipo 'SC Heuj!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dublin Nalo Alineación oficial del equipo 'Dublin Nalo' en el partido 0 - 5 SC Heuj! Alineación oficial del equipo 'SC Heuj!' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dublin Nalo

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Barry van Deutekom va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 89 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Larry Givens es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

SC Heuj!

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Heuj! prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Izaak Burggraaf.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15, un xut de Izaak Burggraaf des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al 29 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Heuj! augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Franklin Degenaars es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Eddo Ruinemans va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Thieu Veenman de Heuj! va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 50. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Al minut 66 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Destus Vaseur va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 6.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a Heuj! l'avantatge per 0 - 7. Barry van Deutekom en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Izaak Burggraaf. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pelle Vader va fer una magnífica centrada, però la rematada de Sonny Oosterveld va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Franklin Degenaars va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Heuj! quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Franklin Degenaars va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.