Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730945314

Amistoso (Int., RC) 730945314 Información oficial sobre el partido 730945314 en Hattrick

10.04.2024 10:00:00

Bucharest Cormorants Alineación oficial del equipo 'Bucharest Cormorants' en el partido 3 - 0 OJETEPELUDO BALOMPIÉ Alineación oficial del equipo 'OJETEPELUDO BALOMPIÉ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bucharest Cormorants Alineación oficial del equipo 'Bucharest Cormorants' en el partido 3 - 2 OJETEPELUDO BALOMPIÉ Alineación oficial del equipo 'OJETEPELUDO BALOMPIÉ' en el partido
Tiene un resultado normal 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,1 % 32,9 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bucharest Cormorants

Goles Goles

  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): El jugador Angelo Röllin de Cormorants, després de 92 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 100 (Gol por el centro): Al minut 100 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alex-Mihai Stoian, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Cormorants.
  • 133 Minuto 108 (Gol por la derecha): Tobias Linz va incrementar l'avantatge de Cormorants amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Šimun Ivaniš va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Angelo Röllin del Cormorants ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Adrian Dehelean va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cormorants se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Daniel Iacobescu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Iacobescu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Yannay Kahan va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant León Mideros va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Daniel Iacobescu del Cormorants ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

OJETEPELUDO BALOMPIÉ

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Pedro Villarías quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 50 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Lionel Porter al minut 50 semblava entrar, però Ciprian Ionescu va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 53, quan en Alexandre Beà va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Alexandre Beà va estar a punt de posar per davant a OJETEPELUDO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ciprian Ionescu va impedir un gol cantat.