Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730945280

Amistoso (Int., RC) 730945280 Información oficial sobre el partido 730945280 en Hattrick

09.04.2024 19:20:00

Tripodi Alineación oficial del equipo 'Tripodi' en el partido 3 - 2 Pocztowiec Ostrowiec Alineación oficial del equipo 'Pocztowiec Ostrowiec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tripodi Alineación oficial del equipo 'Tripodi' en el partido 2 - 0 Pocztowiec Ostrowiec Alineación oficial del equipo 'Pocztowiec Ostrowiec' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tripodi

Goles Goles

  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, Tripodi aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Celestino Moniz Silva va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats van embogir quan en Erik Fiedrich va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Tripodi.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Tripodi va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ewoud Dobber, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Celestino Moniz Silva! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paride Benfenati va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Erik Fiedrich va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 el Tripodi va posar setge sobre la defensa central visitant però en Erik Fiedrich no va estar gens encertat.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Jonathan Faraglia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Pocztowiec Ostrowiec

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Przemysław Trojak va anar directament als peus de Leon Pisarczyk que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Piotr Żuk va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Pocztowiec i marcant el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Pocztowiec, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jan Bogucki va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Pocztowiec van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 37 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Piotr Żuk, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Pocztowiec van sortir al contraatac amb encert al minut 40, però Szczepan Paździorko no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.