Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730944394

Amistoso (Int.) 730944394 Información oficial sobre el partido 730944394 en Hattrick

10.04.2024 14:00:00

Aero Odolena Voda Alineación oficial del equipo 'Aero Odolena Voda' en el partido 5 - 0 UD Libertas San Fernando Alineación oficial del equipo 'UD Libertas San Fernando' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aero Odolena Voda Alineación oficial del equipo 'Aero Odolena Voda' en el partido 4 - 0 UD Libertas San Fernando Alineación oficial del equipo 'UD Libertas San Fernando' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aero Odolena Voda

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Corria el minut 11 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Lubomír Urbášek, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Čestmír Pekárek, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Odolena.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Odolena va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Čestmír Pekárek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 139 Minuto 75 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Čestmír Pekárek va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Kevin Acelas per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 4 - 0
  • 139 Minuto 78 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Odolena Čestmír Pekárek va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Kevin Acelas va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Pablo Ferrer Sax al minut 21 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Čestmír Pekárek va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Michal Cílek gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Pablo Ferrer Sax va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 49 quan Čestmír Pekárek de Odolena gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vergiliu Ghiur va rematar alt.

UD Libertas San Fernando

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Tuomas Tuulaniemi quasi redueix la diferència al marcador al minut 81, però una gran estirada d'en Ondřej Švábenský va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.