Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730944151

Amistoso (Int., RC) 730944151 Información oficial sobre el partido 730944151 en Hattrick

10.04.2024 17:25:00

Lainsters Alineación oficial del equipo 'Lainsters' en el partido 3 - 2 DC Schockels Alineación oficial del equipo 'DC Schockels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lainsters Alineación oficial del equipo 'Lainsters' en el partido 3 - 0 DC Schockels Alineación oficial del equipo 'DC Schockels' en el partido
Tiene un resultado normal 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lainsters

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 10 gràcies a la jugada de Willem Supusepa, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 del partit, el jugador Vittorio Morselli de Lainsters va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Willem Supusepa va donar a Lainsters un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diogo Torreira va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Harald Dorigatti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Ilario Bischof va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Barry Sier, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Juan Cruz Cruz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Harald Dorigatti va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Schockels. La jugada d'estratègia del Lainsters per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Basílio Ferreira Peixoto va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

DC Schockels

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Schockels va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Götz Dassau, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Dylan Abraham que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 30, quan Marc Joachimthaler va posar els visitants Schockels per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Arto Turunen de Schockels va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Marc Joachimthaler es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Götz Dassau va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Hugo Hoellebrand-Palkovic de Schockels va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Götz Dassau de Schockels la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.