Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730943636

Amistoso (Int.) 730943636 Información oficial sobre el partido 730943636 en Hattrick

09.04.2024 19:25:00

PFK Sporting Piestany Alineación oficial del equipo 'PFK Sporting Piestany' en el partido 1 - 2 Maltsun Boltsi Alineación oficial del equipo 'Maltsun Boltsi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PFK Sporting Piestany Alineación oficial del equipo 'PFK Sporting Piestany' en el partido 0 - 4 Maltsun Boltsi Alineación oficial del equipo 'Maltsun Boltsi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PFK Sporting Piestany

Goles Goles

  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 63 minuts, Maroš Papučiar va superar per velocitat Mikko Salo per posar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sporting van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Maroš Papučiar va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Stanislav Pekný de Sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Maltsun Boltsi

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Maltsun va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Joachim Örnberg, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ville Pulkkinen que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ivan Ruzhin de Maltsun l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 53 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Ivan Ruzhin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antti Airinen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Janne Lundberg de Maltsun es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Henri Heija es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.