Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730943625

Amistoso (RC) 730943625 Información oficial sobre el partido 730943625 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido 0 - 2 canido sport Alineación oficial del equipo 'canido sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido 0 - 2 canido sport Alineación oficial del equipo 'canido sport' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caballeros del Cisne Plateado

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maksim Madaev de Caballeros es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jurrien Deraedt.

canido sport

Goles Goles

  • 171 Minuto 93 (Gol por el centro): En Joan Abrera donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 93 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 95 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 95, canido va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Henning Klüss.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Eric Funoll, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Aleix Monclús no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): canido va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eric Funoll va desviar el xut final de Bruno Beretta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Niklas Hermens, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 69 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Mario Sanguino va marcar al minut 76 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del canido que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mario Sanguino, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Bruno Beretta va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 92, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eric Funoll va aconseguir desviar el seu xut a córner.