Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730943537

Amistoso (Int., RC) 730943537 Información oficial sobre el partido 730943537 en Hattrick

09.04.2024 18:25:00

Nigrin 06 Schwarz Alineación oficial del equipo 'Nigrin 06 Schwarz' en el partido 0 - 3 Riverglen Plate Alineación oficial del equipo 'Riverglen Plate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nigrin 06 Schwarz Alineación oficial del equipo 'Nigrin 06 Schwarz' en el partido 1 - 0 Riverglen Plate Alineación oficial del equipo 'Riverglen Plate' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nigrin 06 Schwarz

Riverglen Plate

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Quentin Harwood va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Riverglen.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Quentin Harwood va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Riverglen i marcant el 0 - 2.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jeffrey Gariballa de Riverglen va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Piri Budd va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Luis Bodman va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Jeffrey Gariballa de Riverglen, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Riverglen la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Leo Duras va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mitchell Godfrey, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hans-Ulrich Nagl va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 72 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Bodman de Riverglen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.