Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730943485

Amistoso 730943485 Información oficial sobre el partido 730943485 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Nou CdC Team Alineación oficial del equipo 'Nou CdC Team' en el partido 0 - 3 Can Puig Alineación oficial del equipo 'Can Puig' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nou CdC Team Alineación oficial del equipo 'Nou CdC Team' en el partido 1 - 2 Can Puig Alineación oficial del equipo 'Can Puig' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,5 % 59,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nou CdC Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Team van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però David Domenik Glockengießer no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Team va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Noel Te Rupe va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan José Grast des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Eduardo Núñez i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Team, però el xut de Köksal Şalcı va sortir bastant desviat.

Can Puig

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marcos Gatell que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Puig.
  • 190 Minuto 22 (Gol de falta): Al 22 minuts, El Puig va fer el 0-2. En Marcos Gatell va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Köksal Şalcı no va poder aturar Óscar Cao de Benos de Puig, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 63 el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Marcos Gatell va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge Miarons. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Fabián Uría quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ladislau de Rosita, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 284 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Puig, Óscar Suso va fallar un penal al minut 76, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.