Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730942419

Amistoso (Int., RC) 730942419 Información oficial sobre el partido 730942419 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Raúl Moudrid Alineación oficial del equipo 'Raúl Moudrid' en el partido 0 - 2 maple theafs Alineación oficial del equipo 'maple theafs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Raúl Moudrid Alineación oficial del equipo 'Raúl Moudrid' en el partido 2 - 0 maple theafs Alineación oficial del equipo 'maple theafs' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raúl Moudrid

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pedro Bruhns va ridiculitzar a en Brad O'Reilly amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Ozkar Aldaiaran quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 290 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Ozkar Aldaiaran va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Javier Laufen de Moudrid va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Chatchai Chotamano de Moudrid amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Ozkar Aldaiaran de Moudrid va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Al minut 81, Carlos Paz de Moudrid va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

maple theafs

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): theafs sabia com jugar al contraatac, i al minut 33, Usman Zaman va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En Luc Héroux va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...