Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730942106

Amistoso (Int., RC) 730942106 Información oficial sobre el partido 730942106 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Kaiziano F.C. Alineación oficial del equipo 'Kaiziano F.C.' en el partido 6 - 1 KKS Zatorze Młodsi Alineación oficial del equipo 'KKS Zatorze Młodsi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kaiziano F.C. Alineación oficial del equipo 'Kaiziano F.C.' en el partido 3 - 0 KKS Zatorze Młodsi Alineación oficial del equipo 'KKS Zatorze Młodsi' en el partido
Tiene bastante suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaiziano F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Jordi Pascual va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Kaiziano.
  • 134 Minuto 15 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Kaiziano al minut 15, que va llançar ajustat al pal en Cecilio Valdés. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Kaiziano pel centre va donar un gran resultat: el gol de Valentin Markov va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Kaiziano sempre confia amb les genialitats d'en Cecilio Valdés; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 4 - 1.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Cecilio Valdés va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 78 el resultat passava a ser de 5 - 1.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juan Sobreira va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Gabriel Sângeorzan, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Gabriel Sângeorzan una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Paweł Figlus va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Alejandro Carapío de Kaiziano gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

KKS Zatorze Młodsi

Goles Goles

  • 154 Minuto 51 (Gol de penalti): Al minut 51 els visitants van aconseguir el 3 - 1 quan Yann Graveleau va afusellar el porter des del punt de penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kuba Kieres de Zatorze va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.