Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730941587

Amistoso 730941587 Información oficial sobre el partido 730941587 en Hattrick

09.04.2024 19:05:00

Isla de muerta Alineación oficial del equipo 'Isla de muerta' en el partido 6 - 2 A.C Il Cione Grufolone 1958 Alineación oficial del equipo 'A.C Il Cione Grufolone 1958' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Isla de muerta Alineación oficial del equipo 'Isla de muerta' en el partido 4 - 2 A.C Il Cione Grufolone 1958 Alineación oficial del equipo 'A.C Il Cione Grufolone 1958' en el partido
Tiene suerte 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isla de muerta

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Elisey Misnik, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a muerta.
  • 116 Minuto 66 (Gol evento especial rápido + pase): Gerasim Chukalin va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jetmir Lamçja, que no va fallar i va marcar el 2 - 2.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Leandro Castellana ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, muerta es posava per davant 3 a 2.
  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 81 minuts, Gerasim Chukalin va superar per velocitat Abdelkarim Sadki per posar el 4 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de muerta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Leandro Castellana progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): muerta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Emilio Zanzottera va poder fer el 6 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): muerta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pio Umana va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Hagen Jausovec.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Gerasim Chukalin va estar a punt d'empatar per a muerta quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Hagen Jausovec va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dimitar Milushev. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lev Bashtovoi de muerta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

A.C Il Cione Grufolone 1958

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Grufolone van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Umberto Bartone va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Manel Pastor va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Sandor Hasselby va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mario Rizzuto, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Grufolone va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 88, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Manel Pastor.