Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730941481

Amistoso (Int.) 730941481 Información oficial sobre el partido 730941481 en Hattrick

11.04.2024 00:00:00

ECOS FC Alineación oficial del equipo 'ECOS FC' en el partido 2 - 1 Simes f.c. Alineación oficial del equipo 'Simes f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ECOS FC Alineación oficial del equipo 'ECOS FC' en el partido 2 - 0 Simes f.c. Alineación oficial del equipo 'Simes f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ECOS FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): ECOS, atacant per l'esquerra al minut 18, va aprofitar el magnífic llançament de Alexander Hamilton per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ECOS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gil Prata va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 24 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Pedro André Azevedo Fortes, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Alexander Hamilton una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 55, però una magnífica aturada de Pablo Ramírez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Otacílio Fávero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Ramírez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gil Prata va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Simes f.c.

Goles Goles

  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 82 minuts quan Álvaro Salas va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Simes.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Simes sortien al contraatac. La falta llançada per Álvaro Salas va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Simes van sortir al contraatac al minut 30, però Juan Irazoqui va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Simes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 56, però el xut de Jaïr Arsequell des de l'esquerra va sortir desviat.