Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730941178

Amistoso (Int.) 730941178 Información oficial sobre el partido 730941178 en Hattrick

10.04.2024 17:55:00

KS Wicher Alineación oficial del equipo 'KS Wicher' en el partido 5 - 4 Elleka Alineación oficial del equipo 'Elleka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
KS Wicher Alineación oficial del equipo 'KS Wicher' en el partido 4 - 1 Elleka Alineación oficial del equipo 'Elleka' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Wicher

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Wicher eren letals, i Zeger van Hoven va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Abduvali Abduvahobov es va introduir dins la defensa central al minut 22, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Wicher, atacant per l'esquerra al minut 44, va aprofitar el magnífic llançament de Florian Cristea per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Wicher va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bedel Tinistanov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Baltazar Perycz, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Wicher.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Diederiek Winkels va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Elleka

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Un mica després, Romão Sá Conceição de Elleka va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Romão Sá Conceição de Elleka va fer un bon esprint per escapar-se de Bjarne Mølgaard i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 2. Tot un espectacle!
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 73, el jugador visitant Steffen Gerling va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El 5 - 4 el va apuntar al seu compte particular Budkhuu Houlun de Elleka després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Elleka al minut 12, però el xut de Conrad Berntsen va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Conrad Berntsen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ovidiu-Călin Mircioiu.