Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730941177

Amistoso 730941177 Información oficial sobre el partido 730941177 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

e-Sports Chozita Gaming Alineación oficial del equipo 'e-Sports Chozita Gaming' en el partido 5 - 2 KIPAS TEAM Alineación oficial del equipo 'KIPAS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
e-Sports Chozita Gaming Alineación oficial del equipo 'e-Sports Chozita Gaming' en el partido 8 - 0 KIPAS TEAM Alineación oficial del equipo 'KIPAS TEAM' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

e-Sports Chozita Gaming

Goles Goles

  • 125 Minuto 40 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Vitan Stoyanov va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 1.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors del e-Sports amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 43, deixant Paulí Muriach en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 els aficionats van embogir quan en Matías Alberti va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de e-Sports.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): e-Sports va aconseguir el 3 - 1 quan Vitan Stoyanov va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lábaro Mazo López, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a e-Sports.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de e-Sports a 5 - 2. Oliver Agayo va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Renato Rico Reyes, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): e-Sports va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Matías Alberti en un 1 contra 1 amb el porter Erich Vallant, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Oliver Agayo va estar a punt d'empatar per a e-Sports quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Javier La Torre va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): e-Sports enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Paulí Muriach va rematar alt.

KIPAS TEAM

Goles Goles

  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Saturio Ramírez de Haro va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el KIPAS va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 74.