Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730941127

Amistoso (Int., RC) 730941127 Información oficial sobre el partido 730941127 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

comparsa Alineación oficial del equipo 'comparsa' en el partido 1 - 3 Team Ella Alineación oficial del equipo 'Team Ella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
comparsa Alineación oficial del equipo 'comparsa' en el partido 1 - 3 Team Ella Alineación oficial del equipo 'Team Ella' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

comparsa

Goles Goles

  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Daniel Stoica trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Saverijus Cuzanovskis va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 56 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Team Ella

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Team prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jocke Hjertblom.
  • 180 Minuto 47 (Gol de falta): Andreas Proisl va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Team gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Fredrik Rodskog va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Sten-Olof Flamblom va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Team va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Gianpiero Di Gaudio va quedar-se sol davant el porter Lorentzo Lizoain, però aquest va poder aturar el xut.
  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): Andreas Proisl va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 206 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Andreas Proisl va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Gilelis Varnagys de Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.