Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730941097

Amistoso (Int., RC) 730941097 Información oficial sobre el partido 730941097 en Hattrick

09.04.2024 21:15:00

Minions Army Alineación oficial del equipo 'Minions Army' en el partido 5 - 0 Spartak Seyðisfjörður Alineación oficial del equipo 'Spartak Seyðisfjörður' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Minions Army Alineación oficial del equipo 'Minions Army' en el partido 4 - 0 Spartak Seyðisfjörður Alineación oficial del equipo 'Spartak Seyðisfjörður' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minions Army

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Minions, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Ventzislav Savov per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Minions a 2 - 0. Viktor Trifonov va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): En Georgi Dimitrov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Minions, un peu providencial d'en Borislav Taushanov va situar el 3-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, Minions va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mustafa Seba, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Minions va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Viktor Trifonov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Zhivko Lazarov no va ser aprofitada per en Viktor Trifonov que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Robert Phillipossyan de Minions gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Minions va ser a punt de marcar al minut 90, quan el seu jugador Robert Phillipossyan va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Spartak Seyðisfjörður

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 91, un contraatac del Seyðisfjörður no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Viggó Áslaugsson perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óli Haraldsson de Seyðisfjörður la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nunzio Miante de Seyðisfjörður va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefán Friðgeirsson de Seyðisfjörður amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hallgrímur Bjarkason.