Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730940730

Amistoso (Int.) 730940730 Información oficial sobre el partido 730940730 en Hattrick

10.04.2024 22:20:00

Puertuense Rico FC Alineación oficial del equipo 'Puertuense Rico FC' en el partido 3 - 0 FC Union Zürich Alineación oficial del equipo 'FC Union Zürich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Puertuense Rico FC Alineación oficial del equipo 'Puertuense Rico FC' en el partido 2 - 0 FC Union Zürich Alineación oficial del equipo 'FC Union Zürich' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puertuense Rico FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Luís Rosa Montoia va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Óscar Manuel Viana, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bogdan Pascariu va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): En Óscar Manuel Viana entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Puertuense, un peu providencial d'en Luís Gois va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fernando Burón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Ovidiu Sfeclă, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hannsjörg Hirtz al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ovidiu Sfeclă va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Patrice Angillis, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bogdan Pascariu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Union Zürich

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 86 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Cristiano Anselmo amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 240 Minuto 91 (Ocasión de contra de falta): UZH va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Bright De Blay va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patrik Stentorp de UZH va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.