Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730940195

Amistoso (Int.) 730940195 Información oficial sobre el partido 730940195 en Hattrick

10.04.2024 17:20:00

Royal Ajero CFC Alineación oficial del equipo 'Royal Ajero CFC' en el partido 3 - 0 CD Mandarina Alineación oficial del equipo 'CD Mandarina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Royal Ajero CFC Alineación oficial del equipo 'Royal Ajero CFC' en el partido 2 - 1 CD Mandarina Alineación oficial del equipo 'CD Mandarina' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Ajero CFC

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Andrés De Bagge va anar directament als peus de Bernhard Clements que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Willy Driessen va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 37 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Royal van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ovidiu Magdău va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ovidiu Magdău va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karel Odijk de Royal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CD Mandarina

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Francés Gaseni va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Francés Gaseni va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Saïd Mrini no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Francés Gaseni va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Saïd Mrini.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan José Fuenmayor.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro García de Eulate de Mandarina es va guanyar la targeta groga merescudament.