Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730940170

Amistoso 730940170 Información oficial sobre el partido 730940170 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Straskaskalaskas Alineación oficial del equipo 'Straskaskalaskas' en el partido 1 - 4 UD PUBILLA CASES Alineación oficial del equipo 'UD PUBILLA CASES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Straskaskalaskas Alineación oficial del equipo 'Straskaskalaskas' en el partido 0 - 9 UD PUBILLA CASES Alineación oficial del equipo 'UD PUBILLA CASES' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Straskaskalaskas

Goles Goles

  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jokin Baratze de Straskaskalaskas va fer un bon esprint per escapar-se de Manlio Pertini i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Jokin Baratze va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Straskaskalaskas.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ángel Caudeli va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Edgar Alquézar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Silviu Strugari de Straskaskalaskas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

UD PUBILLA CASES

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de UD PUBILLA. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Rohan Zillmer xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Passats 51 minuts de partit, UD PUBILLA es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Atanas Búrzachki es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, un xut de Juan Alberto Fontanellas des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Damien Gleyze va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Berth Jespersson va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Anatael Castellfollit, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Berth Jespersson després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Anatael Castellfollit va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Berth Jespersson de UD PUBILLA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.