Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730939930

Amistoso (Int., RC) 730939930 Información oficial sobre el partido 730939930 en Hattrick

10.04.2024 08:15:00

kuzjakin Alineación oficial del equipo 'kuzjakin' en el partido 4 - 0 Doppi pedali nella notte Alineación oficial del equipo 'Doppi pedali nella notte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
kuzjakin Alineación oficial del equipo 'kuzjakin' en el partido 9 - 0 Doppi pedali nella notte Alineación oficial del equipo 'Doppi pedali nella notte' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kuzjakin

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els seguidors del kuzia contenien la respiració mentre en Sergiy Petrunya s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Maximilian Andreasson va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): kuzia va aconseguir el 3 - 0 quan Christian Bohrer va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del kuzia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Maximilian Andreasson, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Amb 7 minuts disputats, Igor Stepovoi gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ken Schadt va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Maximilian Andreasson gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ken Schadt va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Paramon Dibrova s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonii Skokun.

Doppi pedali nella notte