Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730938857

Amistoso 730938857 Información oficial sobre el partido 730938857 en Hattrick

11.04.2024 03:00:00

Estudiantes LP CBA Alineación oficial del equipo 'Estudiantes LP CBA' en el partido 2 - 1 La mecha de Colón Alineación oficial del equipo 'La mecha de Colón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estudiantes LP CBA Alineación oficial del equipo 'Estudiantes LP CBA' en el partido 2 - 0 La mecha de Colón Alineación oficial del equipo 'La mecha de Colón' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estudiantes LP CBA

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 23 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Jeremías Abel Teller llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Álvaro Nazionale es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Julio Humberto Narvay. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alexis Flavio Albani va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Estudiantes ho intentava per la dreta per mitjà de Aldo Esteban Correa Llano, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Álvaro Nazionale va enviar un xut des de 40 metres al minut 75, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Matías Agustín Lazzatti es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Jeremías Abel Teller una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Christian Salgado va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Damian Rivera de Estudiantes es va guanyar la targeta groga merescudament.

La mecha de Colón

Goles Goles

  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Leoncio Floresta va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a mecha.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el mecha sortien al contraatac. La falta llançada per Máximo Martín Quito va sortir força alta sense massa perill.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): mecha va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Oleg Ruzakov es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mecha va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pasquale Salomoni va sortir per sobre el travesser.